Break up..

Confession

Hej bloggen, jeg har en tilståelse, der har været virkelig stille på det seneste, og det er der en særlig grund til. Jeg har været indlagt, fra mandag d. 23 juni til onsdag d. 25 juni, det er var til noget 48 timers overvågning, som de kaldte det, og efter jeg kom hjem har jeg ikke rigtig haft lysten til at skrive eller vidst hvad jeg overhovedet skulle skrive? Jeg havde det rigtig svært med at se andre mennesker, jeg var virkelig blevet en skrøbelig pige, eller som nogle siger en “glas figur” Men nu synes jeg at jeg har det bedre, jeg havde lavet nogle fejl som der selvfølgelig tager sin tid at få rettet op på for mit eget vedkomende, men sådan er det jo. Jeg ved ikke lige helt hvor meget af det jeg egentlig har lyst til at udgive om det, så derfor vælger jeg i første omgang at lade være.

Jeg vil så småt begynde at se om jeg ikke kan få skrevet en masse herinde, men uden stress og jag da det kun fører til dårlige ting.. Lige nu passer jeg min kusines hus, da de er på ferie og jeg alligevel ikke har så meget at lave, så fordi jeg er alene sammen med min lille skat, er der kun det sjov vi selv laver! Haha har i nogensinde gjort noget skørt med jeres kæledyr? 😀

Love// Tille

1910142_741709682561620_4401022892576862935_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Break up..