Bloglovin'

Ask me #1

ask me billede

 

Hvad skal du efter 9. klasse? Efter 9. klasse regner jeg med enten at tage 10 klasse eller starte ud på Aalborg tekniske skole, og tage en uddanelse som frisør, jeg har ikke lige helt bestemt mig endnu.

Hvorfor startede du med at blogge? Jeg startede med at blogge på grund af det er noget som fanger min opmærksomhed, jeg kan være mig selv og sidde hvor som helst bare at skrive. det er inspirerende både at skrive selv og se hvordan andre skriver.

Hvor gammel er du, og hvornår har du fødselsdag? Jeg er 15 år og fylder 16 den 18 marts. Hvilket jeg glæder mig utrolig meget til.

Hvordan har du det for tiden? Jeg har det rigtig godt, har min skønne familie som støtter mig i alting, præcis ligesom både mine dejlige venner og min kæreste gør!

Hvor ser du dig selv om 10 år? Om 10 år ser jeg mig selv som frisør et sted i Aalborg, hvor jeg også bor med min familie og har det rigtig godt.

Hvad er din bedste oplevelse? Årrh det er svært at sige.. Jeg synes der er så mange gode oplevelser så det er svært at vælge en ud som den bedste. Kan rigtig godt lide de gange jeg har været i Tyrkiet med min familie, eller den gang vi var i Bulgarien hvor jeg havde en veninde med. Også ser jeg rigtig meget frem til vi tager til kreta her den 18 august, hvor der helt sikkert også sker en masse. 

Hvilket musik lytter du til? Jeg hører rigtig meget forskelligt musik. Både stille og noget med mere gang i, vil nok mere sige det kommer an på mit humør hvilket musik jeg hører.

Hvis du havde 3 ønsker hvad ville du så bruge dem på? Så ville jeg ihvertfald bruge et på at få min farfar tilbage det var virkelig hårdt for mig at miste ham, fordi jeg var så tæt med ham. Og de to andre ved jeg faktisk ikke helt 100 procent hvad jeg ville bruge på, så dem ville jeg nok have til gode.

 

Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'