Ny start, nyt liv!

Marts måned

10425147_868245826574671_8055910206513030220_n

 

Hello darlings!
Endnu et lille update! Jeg er jo startet i skole praktik som frisør, og har haft min første rigtige klipning i dag! Og det blev bare super godt! 😀

Der ud over har jeg fundet ud af jeg faktisk er lidt vild med, hvis jeg laver lidt bølger i mit hår, da det endelig er blevet bare nogenlunde langt nok til det. Det skaber lidt spil i mit hår og det er jeg super vild med.

Om ikke andet, skal der snart ske noget spændende, hele skole praktik skal arbejde til forårs messen i år, det er altså dato’erne 20, 21 og 22 Marts. Hvor alle er velkomne til at kigge forbi, vi kommer til at have en stand nede i kælderen 🙂 Så nu ved i hvor jeg står 😉
Det er jo faktisk weekenden lige efter min fødselsdag, jeg fylder jo år her den 18 Marts. Skøøønt, så er det min tur til at blive forkælet en del, glæder mig allerede.

Kender i forresten det med at man bare går og venter på det bliver en speciel dag? Sådan har jeg det lige nu.. Det skal bare blive søndag! 🙂 Hvorfor vides ikke, det vil jeg helst ikke dele på bloggen endnu, det kunne være det kom frem på et tidspunkt.

Love// Tille

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny start, nyt liv!