Confession

En grå dag

Gud hvor jeg elsker macbook's effekter haha

Gud hvor jeg elsker macbook’s effekter haha

Hej bloggen 🙂

I dag da jeg stod op var jeg nede ved bageren efter noget lækkert til morgenmad, udelukkende kun fordi to af mine venner spiste med haha. Det ender med at vi sætter os i haven og får en kop te, efter vi havde spist, vejret var virkelig dejligt, men puhaa hvor var det dog varmt i lange bukser, og når jeg sidder her nede i køkkenet og skriver på bloggen sidder jeg mod vinduet så jeg kan se lige ud i haven og lige pludselig er vejret bare blevet rimelig gråt, det kunne ske det giver sig til at regne?? Nå.. Men det gør vel heller ikke så meget når jeg alligevel bare skal på arbejde her kl 16.00 indtil da er jeg i gang med den anden omgang vaske tøj, da jeg først besluttede mig for at vaske det sorte og nu venter jeg egentlig bare på det hvide er klar til at blive hængt op, der udover, er der også gang i opvaskeren, da jeg havde besluttet mig for at jeg ville lave alt huslig inden jeg tager på arbejde, så jeg ikke skal til det når jeg har fri 20.15 for der vil jeg nok bare gerne have noget mad, og slappe af.

Faktisk igår, endte jeg med at stå at farve mit hår samt øjenbryn og er ret glad for resultatet, da det ser meget mere grå ud mit hår, præcist som jeg ville have det! Lækkert, man føler sig helt som en ny pige 😉

Nu sidder jeg bare med det spørgsmål til mig selv, er der noget i gerne vil se mere af på bloggen? Eller er der noget som ikke har været herinde i kunne tænke jer at se? Så skriv endelig en kommentar eller send mig en besked på facebook, som er linket i et af de små ikoner længere oppe på bloggen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confession