New nails

Hello December

20131202-215013.jpg

20131202-215124.jpg

20131202-215134.jpg

Hej Bloggen!

Nu er vi i December en rigtig hyggelig måned, med jule lys i byen og familie hygge derhjemme, en masse gaver juleaften, da jeg er skilmissebarn skal jeg holde jul to gange første gang er med min far og hans side af familien, det er allerede den 14 December og den anden gang er så med min mor og hendes side af familien og det er selvfølgelig den 24.

Faktisk bryder jeg mig slet ikke om julen. Alt de nisser og julepynt der hænger rundt omkring. Jeg er ikke til alt det der. Jeg vil hellere bare sidde i mit elskede joggingtøj jule aften og slappe af, men jeg må indrømme jo det er hyggeligt at se familien og være samlet. Det er ikke på grund af gaverne, men på grund af man kan se de forskellige personener i familien blive så glade og virke utrolige lykkelige. At det er som at se julelys i øjene på dem, og se at de stråler af lykke. At se de hygger sig og at de er der for hinanden. Det at man for en masse god mad også og kan grine, lave sjov med hinanden, og mærke nærværet det er en skøn følelse. Jeg bliver allermest varm inden i når jeg kan se at min mor, far, søster, eller min elskede farmor er glade og er stolte af hvad de har opnået, stolte af hvad jeg har opnået og stolte af hvem de er.
Udover juleaften, elsker jeg hvis der er en lille smule sne, sådan man kan lege snebold kamp med sine venner, familie, eller kæreste. At kunne tage ud at skøjte, og fryse og derefter komme hjem og drikke varm kakao og spise lidt lækkert, det er en drømme dag for mig og det er noget jeg ville nyde at opleve med en jeg er glad for. Aftenen får jeg til at gå med at ligge at høre musik, læse i H&M’s jule katalog og drikker en dejlig varm kop te.

Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New nails