Hej Verden!

Hej Verden!

Hej alle sammen!

Nu er jeg lige startet på en ny blog, jeg havde blogspot før, og men da den ligesom ikke rigtig ville noget som helst mere tænkte jeg at jeg ville oprette en ny. Jeg vil forsøge at skrive 1-2 indlæg om dagen ellers ihvertfald 1 om dagen! Jeg vil rigtig gerne høre jeres mening om hvad jeg kan gøre bedre og hvad jeg gør godt. Derfor er ALLE velkommen til at smide en kommentar, det ville faktisk være super dejligt hvis i gad det. I må også meget gerne komme med nogle forslag til hvad jeg kan skrive om, så vil jeg tage chancen og prøve at gøre det!

2

  • anonyme

    Hej. Jeg synes du skal blogge hverdag fx. out fits, hvad du har købt, hvis du har shoppet, og hvad du har lavet idag, hvis du har lavet noget stort. Måske har du ikke tid til at blogge, men ihvertfald ikke det der du har gang i med en gang om måneden eller, 2 gange hvis man er heldig. Hvis du endelig opretter en blog synes jeg også godt du kunne prøve at tage det seriøst og ikke tidsfordriv.
    Bare nogle ting jeg synes kunne være godt ;-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tille Nielsen

      Tusinde tak for din kommentar, det er også det jeg har tænkt mig at jeg laver et eller to indlæg om dagen! Så vil tage det rimelig seriøst.
      Og tak for dine ideer jeg vil se om jeg kan finde noget! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!